Çocuk Masalları

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler vasıtasıyla hayata konusunda dersler veren masallar serisinden selam! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Bir varmış bir yokmuş önceki bugün bâtınin de kalbur saman süresince develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanın derinliklerinde canlı…

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel dem ortamında kalbur saman zarfında, develer tellal pireler berber iken, ben dayımın ilkokuliğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde erkek ağa çam dikmelarının arkasında bir saray varmış.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş, evvel vakit içinde kalbur saman içinde ormanın birinde canlı yaşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Bebeklere masal okurken ana ve babalar bebekleri ile koyu bentlar kurar. Bu huzurlu anda bebeklerin büyüyünce familya sargılarının kuvvetlice olmasını esenlar.

masallar

Bu zaman bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye karşın kenarımda olduğunu hissediyorum…

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Masallar, masal antraktştırmacıları tarafından çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine bakarak ilk sınıflandırma girizgâhiminin Alman masal antraktştırmacısı J. G. Von Hahn aracılığıyla mimarildığı akseptans edilir.

Mekânın derinliklerinde gayrı tüm gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız evetşarmış.

En önemlisi ise süt kuzusu ve çocuk yaşlarda masal okuyan çocukların gitgide betik kıraat tuzakışkanlığının kolaylaşmasıdır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Günlerden bir tarih prenses Sindirella berenarı kızılcık meyvesi dercetmek bâtınin ormanda gezintiye çıkmış sepetini minik kızılcıklarla doldurduktan sonra abus bir selen duymuş: – Bu ses bu curcunalı nereden geliyor böyle? Sindirella başını az buçuk yukarı kaldırınca tam…

Hab getirme dair aktif olan masalları dinleyerek şatır bir masallardan faydalanma şansına malik olabilirsiniz. Çocuklar kucakin kaleme alınmış olan hem güdük hem de uzun şekilde hazırlanan uyku masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page